Maxime de Vries (l) en Nisrine Sahla van NOS Stories

Op donderdag 9 mei beginnen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs twee spannende weken: de eindexamens. NOS Stories (hét nieuwskanaal voor jongeren op social media) organiseert van dinsdag 7 t/m maandag 20 mei de eindexamenspreekuren. Leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen bij de spreekuren terecht met hun laatste prangende vragen. Dagelijks beantwoordt een docent uit het land live op Instagram vragen over zijn/haar vak. Redacteuren Nisrine Sahla en Maxime de Vries bezoeken elke dag een andere school. De livestreams zijn te volgen via de Instagram-pagina van NOS Stories. Eindexamenspreekuur gemist? Geen stress! Op NOSStories.nl kun je de livestreams en meest gestelde vragen terugkijken.

Rooster eindexamenspreekuren

De aftrap van de eindexamenspreekuren is vanmiddag om 17.00 uur met Scheikunde vwo, gevolgd door (om 19.00 uur) het vak Wiskunde A + B havo. Morgen gaat de livestream over Biologie vmbo (17u). Check voor alle andere data en tijden het rooster.

NOS Stories

NOS Stories brengt nieuws uit de belevingswereld van jongeren van ongeveer 13 t/m 18 jaar, op YouTubeInstagram, Snapchat en op NOSStories.nl. Om hen op de hoogte te houden van het nieuws, uitleg te geven en hen te helpen een mening te vormen.