Meedenken over LocHal

Auteur Gert-Jan van de Sanden augustus 24th, 2017

Close

Bibliotheek roept Tilburgers op mee te denken over LocHal


Vakantiefoto’s inspiratie voor nieuwe Bibliotheek

 

Volgend jaar neemt de Bibliotheek Midden-Brabant samen met bkkc, Kunstbalie en Seats2meet Tilburg haar intrek in de LocHal in de Tilburgse Spoorzone. De Bibliotheek is er voor iedereen. Daarom nodigt zij alle inwoners van de stad uit om mee te denken. In het najaar wordt een meedenksessie georganiseerd. Maar ook nu al kunnen Tilburgers via het fotoproject #librariesoftheworld hun input geven. Mee doen kan door een vakantiefoto te delen van wat zij graag zien in de nieuwe bibliotheek.

Gemaakt met een groothoeklens of smartphone, de Bibliotheek is op zoek naar wat de Tilburger, van jong tot oud, inspireert in bibliotheken die zij op reis tegenkomen. Dat ene mooie historische plafond, een mooi programma of activiteit of die allervriendelijkste robotmedewerker. Van de oudste bibliotheek ter wereld tot de meest noordelijke en van de lelijkste tot de kleinste bibliotheek op deze aardbol. Wat is slim, aantrekkelijk, goed of bijzonder aan deze bibliotheek? Het mag van alles zijn. De ingezonden foto’s dienen als inspiratie voor de nieuwe bibliotheek in de LocHal.

Winnende foto
In het najaar vindt een foto-expositie plaats van ingezonden foto’s. Uit de inzendingen worden twee winnende foto’s geselecteerd. De jury bestaat uit wethouder Marcelle Hendrickx, lokale fotogrootheid Frans LaHaye en Peter Kok, directeur-bestuurder van de Bibliotheek Midden-Brabant.

In de bibliotheek kunnen deelnemers een canvas tas met toepasselijke quote ophalen. Voor kinderen is een strandbal beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Meer informatie over #librariesoftheworld is te vinden op www.bibliotheeknieuwestijl/lotw.

Ukraine LOTW - rechtenvrij

 

  Laat een reactie achter

  Vul je gegevens in en klik op 'Plaats reacte'

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  In de zomer van 2018 neemt de Bibliotheek Midden-Brabant haar intrek in de LocHal in de Spoorzone. De Bibliotheek haalt nu alvast inspiratie op bij het publiek. In beeld, met […]

  Lees verder →

  Vanaf 24 oktober wordt je meegenomen in een wereld van stedelijke ontwikkeling tijdens de gratis stadscolleges ‘Living in Transition’. Het is een Tilburgse samenwerking van Fontys International Lifestyle Studies met […]

  Lees verder →

  Nageeye loopt Nederlands record op 10 Engelse Mijlen Nederlander Abdi Nageeye heeft bij de CZ Tilburg Ten Miles het Nederlands record op de 10 Engelse Mijlen verbroken. De nieuwe top […]

  Lees verder →

  Senbere Teferi realiseert tweede tijd ooit op de 10 km in Tilburg De Ethiopische Senbere Teferi is de verrassende winnares geworden van de Rabobank Tilburg Ladies Run 10 km. De […]

  Lees verder →

  De komende maanden kan iedereen heel gemakkelijk de sport ontdekken die bij hem of haar past. Ervaar wat de kracht van sport is in de Nationale Sportweek en ontdek vervolgens […]

  Lees verder →

  Alcoholcampagne NIX18 Help je kind gezonde keuzes maken Jim – 16 jaar- heeft een vet feest op de sportclub. Tenminste, dat is wél de bedoeling. En nu schenkt de club […]

  Lees verder →

      Loungen in het Tilburgse Wilhelminapark Op zondag 20 augustus vond van 10 tot 14u het lounge-evenement “A Musical Sunrise in the Park” plaats in het mooie Tilburgse Wilhelminapark. […]

  Lees verder →

  Foodtruckfestival Rrrollend komt naar Oisterwijk van 1 t/m 3 september   Fijnproeven op de Lind in Oisterwijk   Van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september komen de […]

  Lees verder →

  Bibliotheek roept Tilburgers op mee te denken over LocHal Vakantiefoto’s inspiratie voor nieuwe Bibliotheek   Volgend jaar neemt de Bibliotheek Midden-Brabant samen met bkkc, Kunstbalie en Seats2meet Tilburg haar intrek […]

  Lees verder →

  ORGANISATIE: GEVANGENISMUSEUM VZW, MERKSPLAS   Beste mensen, wees welkom op de jaarlijkse tentoonstelling van het Gevangenismuseum. Deze keer bieden we u een kijkje in de wereld van de gevangenis, vereeuwigd […]

  Lees verder →

  Nieuw cursusaanbod: gratis kennismakingsworkshops in de Bibliotheek   Handiger worden op de computer, alle mogelijkheden van je fotocamera leren kennen of effectiever communiceren met NLP: iets nieuws leren geeft nieuwe […]

  Lees verder →

  Afgelopen week las u dat de stichting Kapelconcerten Goirle en Enno Voorhorst een crowdfunding zijn gestart om hun wens waar te maken. Daarop kwamen zo veel vragen, dat we u […]

  Lees verder →