Aanbod cursussen Bibliotheek

Auteur Gert-Jan van de Sanden augustus 22nd, 2017

Close

Nieuw cursusaanbod:

gratis kennismakingsworkshops in de Bibliotheek

 

Handiger worden op de computer, alle mogelijkheden van je fotocamera leren kennen of effectiever communiceren met NLP: iets nieuws leren geeft nieuwe energie! Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen heeft de Bibliotheek Midden-Brabant in 2017-2018 weer een breed aanbod aan toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen. Op zaterdagmiddag 9 september kun je kennismaken met dit cursusaanbod, tijdens de Cursusmarkt in de Bibliotheek Tilburg Centrum.

Gratis kennismakingsworkshops

De Cursusmarkt op zaterdag 9 september 2017 vindt plaats van 12.00 – 16.00 uur de Bibliotheek Tilburg Centrum. Iedereen is die middag welkom om vrijblijvend te komen proeven van de verschillende cursussen die de Bibliotheek aanbiedt op verschillende locaties in Midden-Brabant. Naast ‘klassiekers’ als Spaans, Excel en Fotografie, zijn er dit jaar ook nieuwe cursussen zoals Levensverhalen schrijven, Communiceren met kinderen en Pools.

Tijdens de Cursusmarkt zijn er docenten aanwezig die je meer kunnen vertellen over de inhoud van de verschillende cursussen. Ook kun je verschillende gratis workshops volgen, om zo meteen te ervaren of een bepaalde cursus past bij wat je zoekt. Je hoeft je voor deze workshops niet van tevoren aan te melden.

Cursussen in 2017-2018

Het cursusaanbod van de Bibliotheek Midden-Brabant is heel divers. Er zijn cursussen op Digitaal gebied en op het gebied van Taal. Ben of word je lid van de Bibliotheek Midden-Brabant, dan krijg je korting op deze cursussen. Maar je kunt ook bij de Bibliotheek terecht voor leuke cursussen op het gebied van Cultuur, Creativiteit en Lifestyle. Het volledige cursusaanbod vind je online op www.bibliotheekmb.nl/cursusoverzichtNieuw cursusaanbod en Cursusmarkt

Wist je dat je als bibliotheeklid tot november 2017 ook gratis twee online cursussen kunt volgen? Kies uit 25 cursussen op het gebied van Taal, Computer en nieuwe media, Gezondheid en opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling en Vrije tijd. Bekijk het aanbod op www.onlinebibliotheek.nl/cursussen

  Laat een reactie achter

  Vul je gegevens in en klik op 'Plaats reacte'

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  In de zomer van 2018 neemt de Bibliotheek Midden-Brabant haar intrek in de LocHal in de Spoorzone. De Bibliotheek haalt nu alvast inspiratie op bij het publiek. In beeld, met […]

  Lees verder →

  Vanaf 24 oktober wordt je meegenomen in een wereld van stedelijke ontwikkeling tijdens de gratis stadscolleges ‘Living in Transition’. Het is een Tilburgse samenwerking van Fontys International Lifestyle Studies met […]

  Lees verder →

  Nageeye loopt Nederlands record op 10 Engelse Mijlen Nederlander Abdi Nageeye heeft bij de CZ Tilburg Ten Miles het Nederlands record op de 10 Engelse Mijlen verbroken. De nieuwe top […]

  Lees verder →

  Senbere Teferi realiseert tweede tijd ooit op de 10 km in Tilburg De Ethiopische Senbere Teferi is de verrassende winnares geworden van de Rabobank Tilburg Ladies Run 10 km. De […]

  Lees verder →

  De komende maanden kan iedereen heel gemakkelijk de sport ontdekken die bij hem of haar past. Ervaar wat de kracht van sport is in de Nationale Sportweek en ontdek vervolgens […]

  Lees verder →

  Alcoholcampagne NIX18 Help je kind gezonde keuzes maken Jim – 16 jaar- heeft een vet feest op de sportclub. Tenminste, dat is wél de bedoeling. En nu schenkt de club […]

  Lees verder →

      Loungen in het Tilburgse Wilhelminapark Op zondag 20 augustus vond van 10 tot 14u het lounge-evenement “A Musical Sunrise in the Park” plaats in het mooie Tilburgse Wilhelminapark. […]

  Lees verder →

  Foodtruckfestival Rrrollend komt naar Oisterwijk van 1 t/m 3 september   Fijnproeven op de Lind in Oisterwijk   Van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september komen de […]

  Lees verder →

  Bibliotheek roept Tilburgers op mee te denken over LocHal Vakantiefoto’s inspiratie voor nieuwe Bibliotheek   Volgend jaar neemt de Bibliotheek Midden-Brabant samen met bkkc, Kunstbalie en Seats2meet Tilburg haar intrek […]

  Lees verder →

  ORGANISATIE: GEVANGENISMUSEUM VZW, MERKSPLAS   Beste mensen, wees welkom op de jaarlijkse tentoonstelling van het Gevangenismuseum. Deze keer bieden we u een kijkje in de wereld van de gevangenis, vereeuwigd […]

  Lees verder →

  Nieuw cursusaanbod: gratis kennismakingsworkshops in de Bibliotheek   Handiger worden op de computer, alle mogelijkheden van je fotocamera leren kennen of effectiever communiceren met NLP: iets nieuws leren geeft nieuwe […]

  Lees verder →

  Afgelopen week las u dat de stichting Kapelconcerten Goirle en Enno Voorhorst een crowdfunding zijn gestart om hun wens waar te maken. Daarop kwamen zo veel vragen, dat we u […]

  Lees verder →