Aanbod cursussen Bibliotheek

Auteur Gert-Jan van de Sanden augustus 22nd, 2017

Close

Nieuw cursusaanbod:

gratis kennismakingsworkshops in de Bibliotheek

 

Handiger worden op de computer, alle mogelijkheden van je fotocamera leren kennen of effectiever communiceren met NLP: iets nieuws leren geeft nieuwe energie! Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen heeft de Bibliotheek Midden-Brabant in 2017-2018 weer een breed aanbod aan toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen. Op zaterdagmiddag 9 september kun je kennismaken met dit cursusaanbod, tijdens de Cursusmarkt in de Bibliotheek Tilburg Centrum.

Gratis kennismakingsworkshops

De Cursusmarkt op zaterdag 9 september 2017 vindt plaats van 12.00 – 16.00 uur de Bibliotheek Tilburg Centrum. Iedereen is die middag welkom om vrijblijvend te komen proeven van de verschillende cursussen die de Bibliotheek aanbiedt op verschillende locaties in Midden-Brabant. Naast ‘klassiekers’ als Spaans, Excel en Fotografie, zijn er dit jaar ook nieuwe cursussen zoals Levensverhalen schrijven, Communiceren met kinderen en Pools.

Tijdens de Cursusmarkt zijn er docenten aanwezig die je meer kunnen vertellen over de inhoud van de verschillende cursussen. Ook kun je verschillende gratis workshops volgen, om zo meteen te ervaren of een bepaalde cursus past bij wat je zoekt. Je hoeft je voor deze workshops niet van tevoren aan te melden.

Cursussen in 2017-2018

Het cursusaanbod van de Bibliotheek Midden-Brabant is heel divers. Er zijn cursussen op Digitaal gebied en op het gebied van Taal. Ben of word je lid van de Bibliotheek Midden-Brabant, dan krijg je korting op deze cursussen. Maar je kunt ook bij de Bibliotheek terecht voor leuke cursussen op het gebied van Cultuur, Creativiteit en Lifestyle. Het volledige cursusaanbod vind je online op www.bibliotheekmb.nl/cursusoverzichtNieuw cursusaanbod en Cursusmarkt

Wist je dat je als bibliotheeklid tot november 2017 ook gratis twee online cursussen kunt volgen? Kies uit 25 cursussen op het gebied van Taal, Computer en nieuwe media, Gezondheid en opvoeding, Persoonlijke ontwikkeling en Vrije tijd. Bekijk het aanbod op www.onlinebibliotheek.nl/cursussen

  Laat een reactie achter

  Vul je gegevens in en klik op 'Plaats reacte'

  De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Het 4e Naar buiten! magazine komt eraan. Deze wordt nog voor de herfstvakantie verspreid naar basisscholen in de gemeente Tilburg. De scholen kunnen deze week nog het gratis magazine bestellen. […]

  Lees verder →

  Tilburg, 10 september – Afgelopen week zijn door heel Tilburg stoeptegels beklad met tegelteksten. Zo vind je bijvoorbeeld vóór het Willem II stadion en bij de ingang van de Emmapassage […]

  Lees verder →

  De tegeltuin is in opkomst. Zeker het afgelopen decennium zijn duizenden stukjes groen omgetoverd in grijze vlaktes. Tuinen, perken, bomen, alles moet eraan geloven. Janneke de Vries van stichting OpGroeneVoet […]

  Lees verder →

  Lees hier het verslag van Karin en Harod uit Tilburg.  Zij hebben weer  gefietst in hun vakantie. Deze keer  in Kirigizië en Tadjikistan. Deel op FacebookDeel op TwitterDeel op Google+

  Lees verder →

  Gayformatorisch Dagblad van Roze Maandag    Stop de persen! Extra, Extra! Als reactie op de rel rondom flyers bij het Reformatorisch Dagblad eerder dit jaar komt de organisatie van Roze […]

  Lees verder →

  Tilburgse kinderen sturen een smakelijk bericht   Aan alle kinderen in het 013 gebied wordt deze maand gevraagd wat zíj graag voor lekkers én gezonds zouden zien op de menukaarten […]

  Lees verder →

  Tilburg aan de (regen) TON: gratis levering en advies Dat het klimaat verandert, merken we allemaal. Soms heftige hoosbuien, dan weer lange periodes van droogte. ‘Dat we nog onvoldoende voorbereid […]

  Lees verder →

  Boeken, boten en avontuur voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Samen met bureau Zin voor Zin en Stichting Tilburg te Water start de Bibliotheek Tilburg Centrum vanaf 16 mei […]

  Lees verder →

  De spannende wedstrijd in Factorium waarin elf kandidaten op dinsdagavond 20 maart streden om de positie van Junior Stadsdichter van Tilburg, is gewonnen door Marije van Pamelen van het Theresialyceum. […]

  Lees verder →

  Na een grondige renovatie opent de LocHal eind 2018 de deuren. Het iconisch gebouw is tot op het bot gestript en wordt nu met behoud van de glas- en staalconstructie […]

  Lees verder →

  Op zaterdag 24 maart, van 11.00u – 14.00u, organiseren gemeente Tilburg en Slow Food Youth Network Brabant in de passage van AH XL de aanschuiftafel Brood maakt Tosti. Het concept […]

  Lees verder →

  In de zomer van 2018 neemt de Bibliotheek Midden-Brabant haar intrek in de LocHal in de Spoorzone. De Bibliotheek haalt nu alvast inspiratie op bij het publiek. In beeld, met […]

  Lees verder →