Evenement voor zzp’ers over klanten vinden en samenwerken

Speciaal voor zzp’ers organiseert de Kamer van Koophandel op maandag 3 juli het zzp-event ‘Succesvol ZZP’en’ in Tilburg. Van 17:00 uur tot 22:00 uur kunnen ondernemers presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event vindt plaats in het Willem II Stadion in Tilburg.

Het aantal zzp’ers neemt nog altijd gestaag toe. Momenteel zijn er ruim 126.000 fulltime zzp’ers in Noord-Brabant. Op 1 januari 2012 stond de teller nog op ruim 96.000. Van alle bedrijven in Noord-Brabant bestaat 46% uit zzp’ers.

Programma
Tijdens het zzp-event spreekt Tom Vroemen over het vinden en binden van klanten. Daarna komen ondernemers aan het woord en delen zij hun ervaringen over samenwerken. Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm. Verder is er een informatiemarkt en volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden
Het zzp-event heeft een doorlopend programma van 17:00 tot 22.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/zzpevent. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.

KVK