Deliveroo breidt uit naar Tilburg & Den Bosch

Deliveroo

Van signature dish tot hamburger; met Deliveroo worden de favoriete gerechten van lokale restaurants aan ieders voordeur afgeleverd. Vanaf vandaag verspreiden de fietsende bezorgers zich verder door Brabant. Na Eindhoven en Breda bezorgt Deliveroo nu ook in Tilburg en Den Bosch.Riders leveren gerechten van onder andere Mister H.A.M. burger, Popi Pizza en Tortillas binnen gemiddeld 30 minuten aan huis, kantoor, park of aanlegsteiger af.  
Deliveroo Breda
Met Deliveroo bestellen Brabanders bourgondisch bij lokale restaurants. Alle favoriete gerechten van Tilburg en Den Bosch zijn eenvoudig via de website of de Deliveroo-app (IOS en Android) te bestellen. Bestellingen kunnen direct geplaatst worden of zijn tot een dag van tevoren in te plannen. De reis van de bezorger en, nog belangrijker, de gerechten zijn via GPS-tracking perfect te volgen. Van minuut tot minuut. Ding, dong. Food is here!
‘Ik ben ontzettend blij met onze uitbreiding naar Den Bosch en Tilburg, waarmee we ons bezorggebied in Brabant opnieuw vergroten. Ook bieden we lokale restaurants in Den Bosch en Tilburg een nieuwe groeikans. Via Deliveroo kan een restaurant de keukencapaciteit vergroten en daardoor meer gasten laten genieten van hun eten. Een virtueel restaurant zit nooit vol.’   
– Philip Padberg, General Manager Deliveroo Nederland
 unnamed-1
Deliveroo levert met deze verdere uitbreiding in Brabant niet alleen de lekkerste gerechten van lokale restaurants voortaan aan ieders keukentafel, maar brengt ook extra werkgelegenheid naar de provincie. Meer dan 1700 fietsende bezorgers vonden in Nederland al werk bij de kwalitatieve bezorgservice, waarvan 80% zegt de baan als Deliveroobezorger te kiezen vanwege de flexibiliteit. Fitte Brabanders combineren werk met sport en verdienen bij als rider. Via de website melden aspirant-fietsers zich gemakkelijk aan.
Lekker eten, goed bezorgd
Naast werkgelegenheid biedt de Deliveroo-launch lokale restaurants in Tilburg en Den Bosch een nieuwe groeikans. Partners vergroten hun capaciteit door via bezorging meer gasten te bedienen dan de fysieke tafeltjes toelaten. Het aantal bestellingen van aangesloten restaurants groeide het afgelopen jaar wereldwijd dan ook met 650%. Brabantse Bourgondiërs gaan voortaan thuis uit eten met een schaal mezze van Yalla Yalla of spring rolls  van Vinpearl. De carnavalskater wordt overwonnen met een Trufflelicious Burger van Burger Business. En fanatieke supporters juichen vanaf de bank voor bloedstollende sportwedstrijd met de pizza’s van La Nonna.
De innovatie van Deliveroo
Het afgelopen jaar ontving Deliveroo bijna 275 miljoen dollar aan investeringen die ingezet worden om met nieuwe innovaties de kwaliteit van levering en gerecht verder te verhogen. Zo lanceerde Deliveroo vanuit die missie gps-bezorging waarmee bestellingen op elke bereikbare locatie bezorgd kunnen worden en breidt het bedrijf nu uit naar de elfde en twaalfde stad binnen Nederland.