Men neme ….

negen enthousiaste fotografen,

heel veel creativiteit en

een mooie locatie aan de rand van Gilze…

Dit alles komt bij elkaar in de foto-expositie “In ander licht”.

inanderlicht

Bijna een jaar geleden begonnen een aantal gevorderde cursisten van Cinthie van Riel van Carv Fotografie (www.carv.nl) aan een uitdaging. Het doel was om te komen tot een prikkelende expositie van hun werk. Elke fotograaf ging aan de slag met een eigen gekozen onderwerp. Daarnaast werkten ze als groep aan een gezamenlijke opdracht.

Bekijk hoe je voedsel op een creatieve manier kunt belichten, hoe je kleuren kunt laten sprankelen en laat je, op een manier zoals Escher het bedoelt heeft, in verwarring brengen. Ervaar de kernwaarden van een basisschool en bewonder een aantal dubbelportretten. Kijk eens wat langer naar de natuur en zie hoe je zuivelverpakkingen op een andere manier kunt gebruiken.

Door het beantwoorden van een aantal vragen kunnen kinderen op een geheel eigen wijze de tentoonstelling beleven.

Tijdens de expositie is er werk te bewonderen van Cindy van der Boom (Alphen), Maaike Stevens (Alphen), Sandra Schoormans (Oosterhout), Els Holman (Dongen), Maaike van der Velden (Ulvenhout), Pieter Klijn (Gilze), Dion Ernest (Rijen), Ingeborg Thomas (Bavel) en Cinthie van Riel (Gilze).

 

Datum: zaterdag 27 en zondag 28 mei 2017

Openingstijden : 10.00 – 17.00 uur

Adres: “De Steenfabriek”, Steenfabriek 7 te Gilze

Toegang: gratis