plankje losFC

Een vertrouwd gezicht aan de Piushaven afgelopen zomer verhuisd naar een andere locatie. Voor de grootste keuze direct uit voorraad en gegarandeerd voordeligst geleverde laminaat en houten vloeren moet u zich sinds juni dit jaar vervoegen naar de Ringbaan Zuid (achter het pand van Hamers Binnengewoon Goed).

 

‘Hiermee is het hele gamma mooi op één locatie ondergebracht’, volgens Leon Hamers. ‘Met Axi Vloer aan de achterkant van het pand hebben we tevens een echte discountformule voor zelfleggers, als aanvulling op “Hamers Binnengewoongoed”.

 

Altijd Axi!

‘What’s in a name’- de naam zegt het al. Bij Axi Vloer is er altijd AXI , maar dan met een X, want naast het voordeel wordt u veel extra’s geboden. Tientallen soorten en merken vloeren liggen er op voorraad op de klandizie te wachten. En altijd voor de voordeligste prijs: ‘Ziet u het elders goedkoper? Kom maar langs! Bij ons kunt u voor dezelfde prijs terecht. En de extra service krijgt u er gratis bij!’

 

Extra service

Menig Midden-Brabantse houten- of laminatenvloer is bij Axi Vloer voor een scherpe prijs aangeschaft en meestal zelf gelegd. Hierbij is er altijd volop keuze uit allerlei merken. Door scherp en slim inkopen kunnen ook deze voor een vriendenprijsje in de markt gezet worden.

Om de service te completeren kunnen klanten gebruik maken van een aanhangwagen en handig leggereedschap dat gratis te leen is bij aanschaf van de vloer… Dat bovenop de garantie van de voordeligste prijs! Als dat geen service is?

 

Assortiment is breed

Daarnaast kon en kunt u er natuurlijk terecht voor alle aanverwante artikelen zoals ondervloeren, plinten, leggereedschappen, onderhoudsproducten en ga zo maar verder…

Op de Ringbaan Zuid profileert Axi Vloer zich meer dan ooit als de goedkoopste discounter in laminaat- en houten vloeren voor de zelf legger! En alles is altijd op voorraad, of het nu gaat om 20m² of 200 m².

 

 

Axi Vloer

Ringbaan Zuid 372, Tilburg. 013-5811633

(Achterom rijden.)